0
Pošaljite upit

Tava s poklopcem EMOMAGIC 24 cm 2,9 l

Vrhunsko emajlirano posuđe EMOMAGIC s kromiranim ručkama,ima glatku emajliranu površinu bez pora koje omogućuju jednostavno čišćenje.Unutrašnjost posude presvućena je posebnim "non stick" emajlom koji sprečava hvatanje hrane na dno posude tijekom kuhanja ili pečenja.Posuđe EMOMAGIC možete koristiti na svim vrstama štednjaka i prati u stoju za posuđ.. Prikaži više
  • Cijena:
    66,13€

Dodaj u listu želja Usporedi
  • Pregledani proizvod: 936

Vrhunsko emajlirano posuđe EMOMAGIC s kromiranim ručkama,ima glatku emajliranu površinu bez pora koje omogućuju jednostavno čišćenje.

Unutrašnjost posude presvućena je posebnim "non stick" emajlom koji sprečava hvatanje hrane na dno posude tijekom kuhanja ili pečenja.

Posuđe EMOMAGIC možete koristiti na svim vrstama štednjaka i prati u stoju za posuđe.

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.