0

Uvjeti poslovanja

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti EMO-ADRIA d.o.o.
u jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • virmanom, internet bankarstvom
  • gotovinom - pouzećem

  
 
Korištenje

EMO-ADRIA d.o.o. Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Korištenjem www.posudje.hr Internet prodavaonice obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Neke od fotografija na EMO-ADRIA d.o.o. Internet prodavaonici su samo ilustrativne prirode.

Uvjeti kupnje

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem EMO-ADRIA d.o.o. Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta EMO-ADRIA d.o.o. u Solinu, Bašini 3, Hrvatska.
EMO-ADRIA d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na EMO-ADRIA d.o.o.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektroničkim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane EMO-ADRIA d.o.o.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na info telefon 091 21 27 999

EMO-ADRIA d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko EMO-ADRIA d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Izmjene

EMO-ADRIA d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.posudje.hr stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se našem Kontakt centru sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavaonice.

 

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža EMO-ADRIA d.o.o. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. EMO-ADRIA d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.


Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www.posudje.hr Internet prodavaonice je zaštićen i EMO-ADRIA d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www.posudje.hr stranicama morate prethodno kontaktirati EMO-ADRIA d.o.o. na info@posudje.hr.


Dostupnost EMO-ADRIA d.o.o. Internet prodavaonice

Iako Vam EMO-ADRIA d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, EMO-ADRIA d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na EMO-ADRIA d.o.o. odgovarati Vašim potrebama. EMO-ADRIA d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@posudje.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na EMO-ADRIA d.o.o. Internet prodavaonicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.


Ostale Internet stranice

EMO-ADRIA d.o.o. Internet prodavaonica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole EMO-ADRIA d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.


Oglašavanje

Dio EMO-ADRIA d.o.o. stranica predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. EMO-ADRIA d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.