0

Razno

JUŠNIK s poklopcem  3 litre

Prikladno za posluzivanje juha, variva.Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10 . Proizvodjac Bratstvo Ohridklasičan dizajn, jednostavno održavanjevisina posud..

42,16€

Pošaljite upit
SOKOVNIK  Lonac za kuhanje u pari SOKOVNIK  Lonac za kuhanje u pari

- visoko polirani inox čelik 18/10- energetski štedljivo kapsulirano dno- stakleni poklopac otporan na udarce- prikladno za sve vrste voća i povrća- pogodno za pranje u perilici za..

80,14€

Prikazano 1 do 2 od 2 (1 stranica)

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.