0

Pekači i tepsije

U emajliranom pekaču KIKIRI jela se pripremaju uz smanjenu količinu začina,masnoća i drugih sastojaka.Toplina oslobađa jelo masnoće te ona isparuje,a zatim kondenzira na samom jelu..

40,14€

U emajliranom pekaču KIKIRI jela se pripremaju uz smanjenu količinu začina,masnoća i drugih sastojaka.Toplina oslobađa jelo masnoće te ona isparuje,a zatim kondenzira na samom jelu..

49,05€

unutarnja dimenzija 40 x 24vanjska dimenzija 42 x 31 x 14,5 cmDebljina lima 1,2 mm..

74,53€

Visoko kvalitetna emajlirana posuda, otporna na visoke temperature,habanje i ogrebotine.Emajlirani premaz omogućuje lako čišćenje i održavanje. ..

20,26€

Tepsija 36 cm

..

23,40€

Tepsija 36 cm D

Visoko kvalitetna emajlirana posuda, otporna na visoke temperature,habanje i ogrebotine.Emajlirani premaz omogućuje lako čišćenje i održavanje...

34,43€

Tepsija 40 cm

..

27,46€

Tepsija emajlirana 36 cm D

Visoko kvalitetna emajlirana posuda, otporna na visoke temperature, habanje i ogrebotine. Emajlirani premaz omogućuje lako čišćenje i održavanje...

34,43€

Tepsija emajlirana 36 cm D

Visoko kvalitetna emajlirana posuda, otporna na visoke temperature ,habanje i ogrebotine. Emajlirani premaz omogućuje lako čišćenje i održavanje...

33,59€

Tepsija emajlirana 40 cm D

Visoko kvalitetna emajlirana posuda, otporna na visoke temperature ,habanje i ogrebotine.Emajlirani premaz omogućuje lako čišćenje i održavanje...

38,74€

Prikazano 1 do 12 od 18 (2 stranica)

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.