0
Dostupno

Lonac visoki "BISER" s poklop.24 cm 4,5 l

- visoki polirani inox čelik 18/10- visina 12,6 cm- U  Biser posudi  možete kuhati  bez vode i peći bez masti na niskoj temperaturi. Na taj način hrana zadržava dragocjene vitamine i minerale.- Prikladno za sve vrste štednjaka uključujući indukciju.. Prikaži više
  • Cijena:
    47,84€

Dodaj u listu želja Usporedi
  • Pregledani proizvod: 1223

- visoki polirani inox čelik 18/10

- visina 12,6 cm

- U  Biser posudi  možete kuhati  bez vode i peći bez masti na niskoj temperaturi. Na taj način hrana zadržava dragocjene vitamine i minerale.

- Prikladno za sve vrste štednjaka uključujući indukciju


Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.