0
Dostupno

Grabilica za juhu 0,5 lit , INOX

Proizvodjac BRATSTVO INOX Ohrid,osnovan 1949.g. ubraja se u red najrenomiranijih kompanija za proizvodnju pribora za jelo i sudje u jugoistocnoj Europi.Proizvodi su izradjeni od visokokvalitetnog materijala zapadnoeuropskog porijekla. Imaju certifikat kvalitete ISO 9001:1994 ovjeren od strane Britanskog instituta (BSI).duzina rucke 38,5 c.. Prikaži više
  • Cijena:
    10,06€

Dodaj u listu želja Usporedi
  • Pregledani proizvod: 1577

Proizvodjac BRATSTVO INOX Ohrid,osnovan 1949.g. ubraja se u red najrenomiranijih kompanija za proizvodnju pribora za jelo i sudje u jugoistocnoj Europi.

Proizvodi su izradjeni od visokokvalitetnog materijala zapadnoeuropskog porijekla. Imaju certifikat kvalitete ISO 9001:1994 ovjeren od strane Britanskog instituta (BSI).

duzina rucke 38,5 cm

promjer 12,5 cm

materijal INOX 18/10

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.