0
Dostupno

Lonac eterna duboki 20 cm 3 l

Proizvodjac Emo-Novum Celjepromjer posude 20 cm , visina posude 11,5 cm, volumen 3 litreETERNA je teško,emajlirano posuđe sa dugogodišnjom tradicijom i odličnim osobinama.Izrađeno je iz čeličnog lima,debljine 2 mm i emajlirano je s visokokvalitetnim, crnim emajlom,otpornim na kiselinu.To mu daje odlične osobine,naročito za pripr.. Prikaži više
  • Cijena:
    39,23€

Dodaj u listu želja Usporedi
  • Pregledani proizvod: 1053

Proizvodjac Emo-Novum Celje

promjer posude 20 cm , visina posude 11,5 cm, volumen 3 litre

ETERNA je teško,emajlirano posuđe sa dugogodišnjom tradicijom i odličnim osobinama.

Izrađeno je iz čeličnog lima,debljine 2 mm i emajlirano je s visokokvalitetnim, crnim emajlom,otpornim na kiselinu.To mu daje odlične osobine,naročito za pripremu jela,koja se kuhaju duže vremena,koja se dinstaju i peku ili za pripremu marmelada i kuhanje masti.

Primjerena je za sve vrste kuhala i pečnica.Ne zahtjeva posebne njege pri čišćenju, a može se prati i u stroju za pranje posuđa.

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.