0
Dostupno

Pekač ovalni "KIKIRI" s poklopcem 34 cm

U emajliranom pekaču KIKIRI jela se pripremaju uz smanjenu količinu začina,masnoća i drugih sastojaka.Toplina oslobađa jelo masnoće te ona isparuje,a zatim kondenzira na samom jelu i na dnu pekača,poboljšavajući proces pečenja.Istovremeno se isparuje i voda ,kojom se napune žljebovi pekača,a kondenzat,koji se skuplja na pokrovu,kaplje na jelo,dajuć.. Prikaži više
  • Cijena:
    40,14€

Dodaj u listu želja Usporedi
  • Pregledani proizvod: 1532

U emajliranom pekaču KIKIRI jela se pripremaju uz smanjenu količinu začina,masnoća i drugih sastojaka.

Toplina oslobađa jelo masnoće te ona isparuje,a zatim kondenzira na samom jelu i na dnu pekača,poboljšavajući proces pečenja.Istovremeno se isparuje i voda ,kojom se napune žljebovi pekača,a kondenzat,koji se skuplja na pokrovu,kaplje na jelo,dajući mu ljepši izgled i tečniji okus.

Ovako pripremljen jela manje su masna,lakše probavljiva i u cijelosti zadržavaju svoj izvorni okus.

Osjetno se skračuje vrijeme pečenja i tako štedi energiju.Na unutrašnjosti pekača ostaje vrlo malo masnoće,te se lako čisti i održava.

Gornji dio pekača izveden je tako da za vrijeme pečenja služi kao poklopac,a poslije pečenja može se u njemu servirati jelo.

Obujam 5 litara.

Često postavljana pitanja

Prodaju vršimo na lokaciji: PJ ZAGREB, Gospodarska bb, Donji Stupnik i putem web shop-a odnosno prodaje na daljinu.
Isporuka ovisi o dostavnoj službi i zaprimanju uplate. Nakon zaprimljene uplate, u koliko ste uplatili prije 12 sati i u slučaju da artikl imamo na skladištu, nalog za isporuku šaljemo isti dan. Vrijeme dostave ovisi o dostavnoj službi.
Kontaktirat će Vas netko od djelatnika i ponuditi sličan artikl ili ponuditi povrat sredstava.
Popunite obrazac https://posudje.hr/index.php?route=account/return/add i zajedno sa uređajem odnesite u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu ili pošaljete kod nas u poslovnicu pa ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Očito ste već ranije kupovali ili tražili ponudu od nas. Najjednostavniji je način napraviti registraciju kao fizička osoba te u napomeni, pri izradi narudžbe, ostaviti podatke za R1 račun (OIB obavezan).
Tu mogućnost još nemamo
Da, prema navedenim našim uvjetima.