Politika privatnosti

Tko smo mi:


EMO-ADRIA d.o.o.

MB: 03877426,

OIB: 03274326051

Adresa: Bašini 3, 21210 Solin, Hrvatska      

tel: 021 213 070 

fax: 021 212 561

_______________________________


PJ Zagreb

tel: 01 6547 129 

fax: 01 6530 898                                                   

mob: 091 3877 414    

e-mail: info@posudje.hr


Žiro račun: HR09 2340 0091 1000 4369 9


EMO-ADRIA d.o.o. registrirana je pri Trgovačkom sudu u Splitu, matični broj subjekta: 060133657. Temeljni kapital društva u iznosu od 22.000,00 kn uplaćen u cjelosti. Uprava tvrtke: gdin. Nediljko Najev – prokurist, Miljenko Patrlj- direktor


Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

prikupljamo e-mail adrese i osobna imena, ali isključivo kroz formu Newslettera uz vašu privolu, kako bismo Vas u buduće mogli kontaktirali o posebnim ponudama i uslugama koje bi vas mogle interesirati.

Kroz obrasce Upitnika prikupljamo informacije i podatke koji su nam potrebni za daljnju komunikaciju i za izradu ponuda

Iz naše web trgovine dolaze nam Narudžbe s podacima potrebnim za plaćanje i ispisivanje računa te podacima primatelja (ime, prezime, adresa na koju dostavljamo, broj telefona, porukom od pošiljatelja), a sve u svrhu kako bismo mogli isporučiti našu uslugu ili proizvod naručene od strane naručitelja.

Podaci korisnika se ne dijele s osobama treće strane.


Prijenos podataka i sigurnost

Popunjavanjem Kontakt obrasca ili obrasca u formi Upitnika, na mail info@posudje.hr stižu nam vaši upiti s podacima o vama: ime prezime, mailom, brojem telefona. Nakon svakog vašeg upita dobivamo mailove, slike i pohranjujemo vaše dobivene podatke, račune i ponude odnosno sve vezano uz vaš projekt. Podatke dobivene kroz formu Narudžbe iz naše web trgovine isključivo koristimo u svrhu ispisivanja računa i čuvamo kao dokaz narudžbe i načina plaćanja. Podaci su sigurni i isključivo ih koriste djelatnici EMO-ADRIA d.o.o. u svrhu isporuke naših ostalih usluga


Koliko dugo čuvamo prikupljene podatke

Podaci se čuvaju sve dok traje komunikacija vezano za izradu ponude, a brišu se otprilike 2 mjeseca nakon prestanka komunikacije

Podaci dobiveni za izradu računa čuvaju se 11 godina koliko je određeno zakonom (RH)


Koja prava imate nad svojim podacima

Korisnici mogu u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući privolu za dobivanje Newslettera. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku odustati od dobivanja ponuda i tražiti brisanje svojih podataka. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku odustati odustati od naše usluge organizacije uz traženje brisanja svih sakupljenih podataka vezanih za organizaciju događaja.


Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.


Što se događa ako korisnici odbiju dati privolu za obrađivanje osobnih podataka

U koliko ne želite dati podatke za izradu ponude EMO-ADRIA d.o.o. nije u mogućnosti izraditi personaliziranu ponudu,

također ukoliko se ne ispune podaci u formi Narudžbe u web trgovini nismo u mogućnosti ispisati račun odnosno provjeriti uplatu korisnika te u tom slučaju nemoguće je izvršiti narudžbu.


Pritužbe korisnika

U slučaju bilo kakve pritužbe molimo da pošaljete svoj mail info@posudje.hr

Nastojat ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku, a najduže u roku 72 sata od primitka maila.


Kako doći do kopija

Ukoliko smatrate potrebnim kopije svojih osobnih podataka možete zatražiti putem maila info@posudje.hr

Također na isti mail možete zatražiti i brisanje svojih podataka


Izjava o privatnosti

EMO-ADRIA d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici EMO-ADRIA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

EMO-ADRIA d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.